civ winkel

Naast een ruim aanbod aan technischebenodigdheden voor iedere klus, bent u in onze winkel op Texel aan het goede adres voorwerk-en vrijetijdskleding en schoenen

technische benodigheden

In onze winkel bieden wij een groot assortiment aan technische benodigdheden voor iedere klus. Zo vindt u er kwalitatief hoogstaande accu’s, uitsluitend van industriële kwaliteit met de daarbij behorende garantie. Maar ook touwen, kettingen, staaldraden, hijs- en hefmiddelen, smeermiddelen, kwalitatief Beta (hand)gereedschap, elektrisch gereedschap, (tuin)slangen per meter en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment verf met toebehoren.

Bent u op zoek naar bevestigings- of montagemateriaal, maar heeft u niet gelijk een hele voorraad nodig? Wij hebben ook losse schroeven, bouten, moeren en meer klein ‘spul’ in ons assortiment.

Kom naar onze winkel aan Haven 15 in Oudeschild en ontdek ons enorme assortiment technische benodigdheden, tegen zeer scherpe prijzen.

werkkleding en -schoenen

Comfortabel en veilig werken begint met de juiste kleding. CIV Texel biedt een ruim assortiment aan werkkleding en –schoenen voor professionals op het gebied van service, transport en industrie.

Binnen ons assortiment vindt u een ruim aanbod werkschoenen, werkjassen, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen, overalls, regenkleding en accessoires. Veiligheid en kwaliteit staan altijd voorop. Of u nou werkzaam bent in de bouw-, horeca-, agrarische-, visserij- of recreatiesector, bij CIV Texel slaagt u altijd.

Custom made kleding
Heeft u een specifieke wens voor uw werkkleding? Onze specialisten maken op basis van uw wensen een custom made product. De mogelijkheden zijn eindeloos, alles is in te vullen naar uw wensen.

Weten welke kleding het meest geschikt is voor uw werksituatie? Kom langs in onze winkel voor ‘gewoon goed’ advies.

vrijetijdskleding en schoenen

In onze winkel op Texel vindt u mooie collecties vrijetijdskleding voor heren-, dames en kinderen. De kleding is altijd van uitstekende kwaliteit.

Sinds 2016 zijn wij dealer van Helly Hansen lifestyle-, outdoor- en watersportkleding. Sportieve kleding van het merk Protest, een mooie collectie jassen en authentieke schipperstruien van Dalmard Marine zijn enkele voorbeelden uit onze scherp geprijsde collectie.

Naast de diverse merken, vindt u in onze winkel ook ons eigen kledinglabel HAVEN 15. HAVEN 15 is sportief, comfortabel en down-to-earth. HAVEN 15 biedt het hele jaar door kleding voor dames en heren.

Naast onze vrijetijdkleding bieden wij een divers maar wisselend assortiment aan dames-, herenschoenen.

Sportief, comfortabel en down-to-earth. Dat is HAVEN 15, ons eigen kledinglabel met een kwalitatieve en fijn geprijsde voor- en najaarscollectie voor dames en heren. Ook voor dames en heren met een maatje meer!

Lees meer Lees meer