Technische dienstverlening

Steeds meer particulieren en bedrijven weten hun weg te vinden naar onze zeilmakerij, kettingschuur, nettenzolder en het tankdepot.

Zeilmakerij

De medewerkers van onze zeilmakerij zijn ontzettend handig, leveren maatwerk en deinzen nergens voor terug. In onze zeilmakerij kunt u onder andere terecht voor een nieuwe dekzeil, huiken, spatzeilen, hoezen, kussens en gordijnen. Maar ook voor reparaties aan bestaand werk. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van ritsen, doorstikken van naden, ramen vervangen en meer. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag.

U vindt onze zeilmakerij op de begane grond in onze winkel. De zeilmakerij is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Kettingschuur

In onze kettingschuur bewerken wij ons ruime assortiment kettingen en staalkabels naar wens. In onze winkel kunt u vragen naar de kettingschuur, dan wijzen wij u de weg.

Nettenzolder

Op onze nettenzolder hebben wij nieuwe netten op voorraad en ook de voorraad van ons robuust touwwerk is hier opgeslagen. Naast netten voor de visserij bieden wij ook veiligheidsnetten in iedere gewenste afmeting. Ook het bewerken van netten en touwen voeren onze medewerkers graag voor u uit. De nettenzolder bevindt zich boven onze winkel. Vraag in onze winkel naar de nettenzolder, dan wijzen wij u graag de weg.

Tankdepot

In ons tankdepot voorzien wij o.a. de Texelse vloot van zwavelvrije diesel, met de goedkoopst mogelijke tarieven.

Sportief, comfortabel en down-to-earth. Dat is HAVEN 15, ons eigen kledinglabel met een kwalitatieve en fijn geprijsde voor- en najaarscollectie voor dames en heren. Ook voor dames en heren met een maatje meer!

Lees meer Lees meer