Over CIV Texel

CIV Texel bestaat uit de CIV winkel, CIV Visserijcoöperatie en de CIV Zeilmakerij.

Wat u bij ons mag verwachten? Kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Ons motto ‘gewoon goed’ getuigt van een Texelse nuchterheid die u terugziet in onze winkel, merken en producten. Geen gekkigheid en verkooppraatjes, maar de kwaliteit en eerlijkheid die u als consument verdient.

CIV winkel

CIV is al jaren dé winkel op Texel met een groot assortiment aan (hand)gereedschap, verf en alle andere technische benodigdheden die nodig zijn voor uw klus. Daarnaast is er een ruim aanbod aan werk- en veiligheidskleding en vrijetijdskleding en -schoenen. Tijdens een verblijf op Texel mag een bezoek aan onze winkel op de haven van Oudeschild niet ontbreken!

Duurzame winkel

In 2019 heeft onze winkel een grote duurzaamheids- en moderniseringsoperatie ondergaan, waarbij de winkel een stuk groter en moderner is geworden. Er is flink geïnvesteerd in het bedrijfspand en in groene stroom. Daarnaast is het dak vernieuwd en zijn hier maar liefst 1.184 zonnepanelen op geplaatst. Wij zijn er trots op om voorloper te zijn op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Vanaf de zomer van 2021 leveren wij met de door onze zonnepanelen opgewekte stroom rechtstreek aan de gebruikers van de werkhaven. 

Visserijcoöperatie

Al meer dan 80 jaar is CIV Texel een coöperatie van én voor vissers, die haar leden tegen de goedkoopst mogelijke tarieven van brandstof, netten, staalkabels, kettingen, werkkleding en andere hulpmiddelen voorziet.

Zeilmakerij

De medewerkers van onze CIV Zeilmakerij zijn ontzettend handig en deinzen nergens voor terug. Zowel voor maatwerk als voor herstelwerkzaamheden bent u bij onze zeilmakerij aan het juiste adres.

Sportief, comfortabel en down-to-earth. Dat is HAVEN 15, ons eigen kledinglabel met een kwalitatieve en fijn geprijsde voor- en najaarscollectie voor dames en heren. Ook voor dames en heren met een maatje meer!

Lees meer Lees meer